2010. február 19.

február 19. Klong Muang/ Thaiföld (eszti)

Ma kettéválik a brigád. Era, Zsuzsi és Peti befizettek egy motorcsónakos túrára az ország egyik leghíresebb szigete köré (itt forgatták a Part című filmet), mi a Mikivel pihizünk egyet. A fő ok a spórolás, nem bírjuk a tempót, amit a rövidebb távon nyaralók diktálnak, másrészt tartunk is kicsit a hely túlzott népszerűségétől. Körbesétálunk a környéken, találunk tök jó, "nem túrista" kajáldát. Ez annyit jelent, hogy kb. tized annyiba kerül, viszont legalább annyira finom.
A nap java nyugiban telik. Útikönyv olvasgatás, tervezés, naplóírás, végig árnyékban, mert az elmúlt két nap igencsak megpirultunk. Este hazajönnek a többiek, nézegetjük a fotóikat, tényleg gyönyörű helyen voltak.
Ma van a Zsuzsi névnapja, így meglepiből elvisszük az itteni ír pub-ba (mert ugye az mindenhol van a világon), és meghívjuk egy Bulmers-re.
Lefekvés előtt még leszaladunk a tengerpartra Bobékhoz, hogy megdumáljuk vele a másnapot. Azt mondta korábban, hogy ha neki is bérlünk egy robogót, akkor elvisz egy pár helyre a környéken. Egy sör mellett még hallgatjuk kicsit, ahogyan gitározik és énekel, aztán elmegyünk aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése