2010. április 15.

április 13. Georgetown/Malajzia (eszti)

Mielőtt raszta hajunk nőne, reggel gyorsan szállást váltunk. Sikerül tovább degradálnunk a helységet. Itt már nem csak ablak, hanem ágy sincsen. Van egy ajtónk és egy szivacsunk. Az ár viszont meggyőző, úgyhogy becuccolunk. Eltervezzük a napot, egy kis séta után viszont összekapunk, és hamarosan megállapítjuk, hogy ha nem akarunk egymás agyára menni, akkor itt az ideje, hogy két hónap után egy kis időt külön töltsünk. Szóval változik a terv, délután szabadfoglalkozás. Miki elmegy fotózni, én naplót írok, olvasgatok.
Néhány óra múlva már újra örülünk egymásnak. Miki arca meglepően kisimult, talán fiatalodott is pár évet. Valóban kellett már neki a nyugi. Aztán elmondja, hogy azért ez elsősorban a borbélynak koszonhető, akit meglátogatott a délután.

Úgy dontünk, hogy megérett a helyzet, hogy eresszünk a szelepeken, és egy estére magunk mogott hagyjuk Ázsiát. A dzsungából a metropolis felé vesszük az irányt. Sétálunk egyet egy hét emeletes bevásárlókozpontban, megnézzük a „Titánok harca” című hollywood-i szuperprodukciót 3D-ben és megvacsorázunk a McDonald’s-ban.

Végül eljátszunk majdnem 700 Ft-ot egy játékteremben.

Hazatérve az ablaktalan szobácskánk emlékeztet rá, hogy visszatértünk Amerikából.
Hajrá Malajzia!

3 megjegyzés:

  1. szórakoztató a blogotok.coolak a képek.főleg a Miki kezében a géppisztollyal.

    VálaszTörlés
  2. Mint a régi szép időkben:)
    John Rambo is back!

    VálaszTörlés
  3. Most kicsit lemaradtam az olvasásban. De igyekszem bepótolni :)
    Jó a blog meg a képek is! Jó Malajziát.

    VálaszTörlés