2010. június 6.

majus 28.- junius 1. Gili Trawangan/Indonezia (eszti)

Ezekről a kis szigetekről csodákat hallottunk az itt járt utazóktól. Mivel a hely Baliról is pár óra alatt megkozelíthető, sok a nálunknál pénzesebb túrista. Igen elegáns és ízléses házak várják őket medencékkel, kilátással stb. Szerencsére ennek ellenére sem túl kiépített a hely, van még egy kis vadregényes hangulata. Se autó, se motor, csak lovaskocsik.


Mi is találunk egy frankó kis szobát. Medence meg kilátás nincs, sőt a zuhanyból is sós víz folyik, de kedves hely. A szomszédunkban három svéd srác lakik, akikkel sok időt toltünk, és a helyi tulaj és barátai is beszállnak az esti beszélgetésekbe, iszogatásokba.
Már a második nap beszélünk róla, hogy továbbállnánk, de valahogy ez csak nem torténik meg. Ping-pong, kártya, sakk, sor, zenehallgatás, gitár, ének, kozos főzés stb. Elvagyunk, mint a befőtt :)


Egyszer elmegyünk snorkellingezni is. A víz gyonyorű, sok új fajta halat látunk, és jó néhány teknőst is. A nap domping jellege kicsit levesz az élvezetből. Vagy 20 túrista kishajóra felcsődítve, külonboző helyeken vízbe dobva, aztán időre kiszedve.
Osszességében szuper kis napokat toltünk a szigeten. A svéd fiúkkal egészen osszebarátkozunk, minden este együtt bandázunk. Tulajdonképpen nekik koszonhető, hogy 6 napig itt maradunk. Annak reményében búcsúzunk, hogy hátha Európában egyszer újra találkozunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése